Kontakt - S. palanka

Ul. Prvog Srpskog ustanka 52 (RK Uzor)
Tel: 026 316 599
Mob: 066 65 65 707
e-pošta: office.sp@kontext.edu.rs

Radno vreme administracije:
ponedeljak – petak, 15-20 časova
 

Aleksandar Vujičić

Engleski jezik

Rođen sam u Valjevu 5. februara 1978. Ja se toga ne sećam pa ćemo svi zajedno morati da verujemo mojim roditeljima i papirima koje je izdala moja otadžbina (SFRJ). U Valjevu se nisam dugo zadržao.

Prvo sam otišao za Beograd. Namera mi je bila da se osamostalim, ali pošto sam bio samo 7 dana star i imao žuticu to mi nije pošlo za rukom. Vratili su me za Valjevo čim sam dobio neku drugu boju. A onda su me roditelji odveli u Osečinu. Bili su jači.

Tu sam, kao svi pravi Jugosloveni, počeo da učim ruski. I to već u petom razredu, a ne kao sad. Navale deca da uče strani jezik u svojoj petoj godini :). U petom razredu sam počeo da učim i engleski. Malo u školi (neka vrsta izbornog predmeta) a malo više na kursu jezika u Domu kulture (i to je postojalo u SFRJ). Naravno da tada nisam imao pojma čime ću se jednoga dana baviti.

Posle osnovne škole eto mene ponovo u Valjevu. Sledeće četiri godine sam proveo u gumnaziji. Većina profesora mi je ostala u lepom sećanju, što je možda uticalo na to da sam još uvek u učionici. Onda sam se ponovo našao u Beogradu, ali na malo duži period. Ali sam tada, iz nekog razloga, upisao ETF. Tako da sada mogu da se pohvalim, ili požalim, da sam profesor engleskog jezika koji ima položen ispit iz Osnova elektrotehnike.

Nakon završenog Filološkog fakulteta nekako prirodno sam upao u tičerske vode. I nije mi hladno. Krenuo sam od Kontextovih obdaništanaca i video da je moja majka pogrešila kada je prestala da bude učiteljica. Sada su moji učenici i bate i seke, i čike i tete.

Podučavamo jedni druge. I rekao bih da dobro napredujemo.


 
 

Aktuelnosti

Najnovija vesti 2 Najnovija vesti 2

Opis najnovije vesti 2

Najnovija vest Najnovija vest

Opis najnovije vesti

Pogledaj sve vesti ►

Napolju je lepo vreme

Detaljnije ►

Lorem ipsum dolor sumet, alfa beta

Detaljnije ►

Opis najnovije vesti 2

Detaljnije ►