Akreditacije i priznanja

Akreditacije i priznanja

Zahvaljujući stalnom stremljenju ka kvalitetu i vrednom radu naših polaznika i predavača, danas smo sertifikovani centar za obuke predavača, kao i preporučena škola za ispite raznih vrsta. O zajedničkom uspehu naših polaznika i naše škole na najbolji način govore brojne akreditacije i priznanja.

 

Partner Britanskog saveta za pripremu za Kembridž ispite

Međunarodno priznati jezički ESOL ispiti Univerziteta u Kembridžu namenjeni su svima kojima engleski nije maternji jezik. Fokus ispita je na razvijanju svih jezičkih veština.

Partnerstvo sa British Council-om polaznicima osim garancije o pouzdanoj pripremi daje posebne pogodnosti, od većeg izbora dodatnog materijala do popusta na cenu samog ispita.

 

Ovlašćeni i ispitni centar Londonske privredne komore

Međunarodne kvalifikacije LCCI (Londonske Privredne Komore) priznate su u više od 100 zemalja širom sveta.

Stručni sertifikati ne samo u domenu jezika, već i poslovnih veština, namenjeni su prvenstveno onim kandidatima koji rade ili bi želeli da rade u internacionalnim kompanijama ili iz drugih razloga  žele da steknu sertifikat o svojim jezičkim i poslovnim kompetencijama.

 

 

Akreditovani ispitni centar za engleski kao jezik međunarodne komunikacije

TOEIC ispiti namenjeni su, pre svega, poslodavcima jer testiraju jezičke kompetencije neophodne za obavljanje biznisa na engleskom jeziku. Test procenjuje kompetencije slušanja i čitanja. Neki od korisnika su kompanije: Air France, Alcatel, Packard Bell, Unilever, Lafarge, Renault .

 

Regionalni ispitni centar Evropskog jezičkog konzorcijuma

Ispiti Evropskog jezičkog konzorcijuma baziraju se na razvijanju sve četiri jezičke veštine, a namenjeni su onima koji planiraju da profesionalnu karijeru ili studije započnu ili nastave u inostranstvu.

Moguće je polagati engleski, francuski, nemački, mađarski, italijanski, poljski, slovački, španski, srpski, rumunski, bugarski, ruski, češki, hrvatski i hebrejski jezik.

 

Akreditovani centar za obuku nastavnika za TKT ispite

Ispit namenjen stručnom usavršavanju profesora engleskog jezika, kreiran po standardima Univerziteta u Kembridžu. Pored toga što je međunarodno priznat, položen TKT ispit Ministarstvo prosvete RS priznaje kao 25 sati stručnog usavršavanja za profesore engleskog jezika.

 

Skills i Aktuelnosti

Najnovija vesti 2 Najnovija vesti 2

Opis najnovije vesti 2

Najnovija vest Najnovija vest

Opis najnovije vesti

Pogledaj sve vesti ►

Napolju je lepo vreme

Detaljnije ►

Lorem ipsum dolor sumet, alfa beta

Detaljnije ►

Opis najnovije vesti 2

Detaljnije ►