Partner Britanskog saveta

Srebrni partner British Council-a i u 2013!

Ovo priznanje ne pripada samo školi Kontext, već i svim našim polaznicima koji godinama unazad pokazuju natprosečne rezultate prilikom polaganja međunarodno priznatih ispita.

Partner Britanskog saveta

Centar za strane jezike Kontext dobio je još jedno prestižno priznanje, ovoga puta za uspešnu pripremu polaznika međunarodno priznatih jezičkih ispita, koje u Srbiji organizuje British Council.

Naša škola postala je Srebrni partner u okviru Addvantage programa British Council-a, preporučeni centar za pripremanje kandidata za neki od Cambridge ESOL ispita i IELTS (YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE, TKT, BEC, ILEC i ICFE).

Srebrni status omogućava našim polaznicima 3% popusta na cenu polaganja svih Cambridge ispita osim IELTS-a, prioritetno slanje sertifikata i obaveštenja o isptima, veći izbor knjiga i elektronskih pomagala, kao i drugih British Council resursa u pripremnoj nastavi.

Dobijeno priznanje, zajedno sa nagradom Big Breaktrough, koju su nam British Council i University of Cambridge dodelili 2007. i 2009. godine, predstavlja još jednu potvrdu da smo među najboljim školama stranih jezika u Srbiji.

Ovo laskavo priznanje ne pripada samo školi Kontext, već i svim našim polaznicima koji godinama unazad pokazuju natprosečne rezultate prilikom polaganja međunarodno priznatih ispita. Svojim entuzijazmom oni nas čine ponosnim i podstiču da nastavimo u pravom smeru.

 

Skills i Aktuelnosti

Najnovija vesti 2 Najnovija vesti 2

Opis najnovije vesti 2

Najnovija vest Najnovija vest

Opis najnovije vesti

Pogledaj sve vesti ►

Napolju je lepo vreme

Detaljnije ►

Lorem ipsum dolor sumet, alfa beta

Detaljnije ►

Opis najnovije vesti 2

Detaljnije ►