Akademski pristup

Akademski pristup

Za razliku od retrogradnih ex-katedra metoda, akadamski pristup podrazumeva dobro osmišljen sistem nastave koji podrazumeva poznavanje i upotrebu širokog spektra  savremenih tehnika rada na času koje dovode do jasno definisanog cilja u opuštenoj i produktivnoj atmosferi

Usklađenost sa svetskim standardima

Usklađenost sa svetskim standardima

Standardizacija nivoa, strategija nastave, testiranje u skladu sa Zajedničkim evropskim jezičkim okvirom

Praćenje napretka

Praćenje napretka

Stalno praćenje napretka i podsticanje polaznika da sagleda svoje ciljeve i potrebe i preuzme odgovornost za svoju ulogu u procesu učenja

Srebrni partner British Council-a i u 2013

Srebrni partner British Council-a i u 2013

Ovo laskavo priznanje ne pripada samo školi Kontext, već i svim našim polaznicima koji  godinama unazad pokazuju natprosečne rezultate prilikom polaganja međunarodno priznatih ispita.

Povoljne cene

Povoljne cene

Naše cene jesu niske ali mi nismo „jeftina“ škola. Poštujući princip da pravo na dodatno obrazovanje pripada svakom čoveku, formirali smo minimalne moguće cene za naše kurseve.

Zašto Kontext?

Akademski pristup

Ne obećavamo da ćete jezik naučiti za 15 dana, niti sertifikate delimo svakome ko je izmirio dugove do prvog u mesecu. Mi ne kupujemo poverenje sitnicama, niti svoje klijente guramo linijom manjeg otpora. Ukazano poverenje pravdamo na drugi način. Olakšavamo Vam tamo gde treba i gde to i očekujete. U efikasnom učenju jezika. Zato nas i birate.

Smatramo da pravi kvaliteti dolaze iznutra:
• savremena metodika učenja stranih jezika,
• permanentna obuka predavača,
• praćenje i primena najnovijih trendova u oblasti edukacije (Blended Learning),
• obezbeđenje kvaliteta nastave pomoću informacionog sistema koji razvijamo za potrebe škole.

Kontinuirano unapredjenje kvaliteta nastave odvija se kroz praćenje i unapredjenje metodike nastave u odnosu na
• analizu potreba polaznika,
• utvrđivanje opštih i specifičnih ciljeva,
• kreiranje nastavnih materijala,
• izbora nastavnih tehnika i aktivnosti,
• evaluaciju - stalno praćenje napretka polaznika i završno testiranje

Punoletna škola zna šta je odgovornost

Preko dve decenije naša misija je da vam obezbedimo kvalitetnu jezičku obuku i podstaknemo potrebu za stalnim napretkom. I mi napredujemo zbog vas, zato što pratimo i razumemo vaše potrebe tokom procesa učenja i usavršavanja stranih jezika.

Stalna borba za kvalitet i inovacije za kojima stremimo,  pomogle su da okupimo porodicu koja broji više od 20 000 zadovoljnih polaznika. Istraživanja koja sprovodimo ukazuju na to da svakog semestra ispunjavamo njihova očekivanja, sve u prijatnoj radnoj atmosferi i pod povoljnim finansijskim uslovima.

Naš tim predavača ispunjava najviše standarde i već godinama ostvaruje izvanredne rezultate. Jedna od činjenica koja to ilustruje je prolaznost polaznika naše škole na ispitima za sticanje međunarodnih jezičkih sertifikata  - čak preko 98 %!

Prvi u Srbiji razvili smo online platformu za podršku učenju jezika – YouLearn, radi lakšeg učenja u vreme kada su ljudi u konstantnom pokretu. Ovaj pionirski poduhvat omogućava vam da se u bilo kom trenutku, ma gde da se nađete, prijavite na kurs ili uradite domaći zadatak na  vašem laptopu, tabletu ili mobilnom telefonu.

Dodatni sadržaji, na koje smo posebno ponosni su proizvod rada naših dramskih i muzičkih sekcija. Brojni koncerti, predstave, priredbe, Ulični festivali, izleti u prirodu i žurke, kao i razni drugi sadržaji održavani su u poslednje dve decenije koliko škola postoji. Našim polaznicima takođe su na rapolaganju naša biblioteka i platforma za onlajn učenje.

Stalna briga podrazumeva pružanje podrške našeg stručnog tima i konsultacije sa predavačima ne samo tokom pohađanja kursa, već i nakon toga.  I dalje ostajemo otvoreni za vaša pitanja i nedoumice, jer vi zauvek ostajete naši polaznici i prijatelji.

Godine su svedok iskustva, rezultati uspeha

O našim rezultatima govore priznanja koja smo od 2007. do 2013. dobijali od institucija kao što su British Council i University of Cambridge, zatim izuzetna prolaznost naših polaznika prilikom polaganja ispita za sticanje međunarodnih sertifikata (98,7 %), kao i rastući broj učenika iz godine u godinu koji dolaze na osnovu dobrog glasa škole.

 

Skills i Aktuelnosti

Najnovija vesti 2 Najnovija vesti 2

Opis najnovije vesti 2

Najnovija vest Najnovija vest

Opis najnovije vesti

Pogledaj sve vesti ►

Napolju je lepo vreme

Detaljnije ►

Lorem ipsum dolor sumet, alfa beta

Detaljnije ►

Opis najnovije vesti 2

Detaljnije ►